Over Arie

Arie (Asociacion para la Rehabilitacion del Infantil Exepcional) werd opgericht in 1988, als een organisatie zonder winstoogmerk die medische en therapeutische diensten wil leveren aan kinderen met een geestelijke- en/of lichamelijke handicap in Lima, Peru. De doelgroep bestaat uit kinderen uit achterstands wijken, die zelf geen of slechts beperkte toegang tot medische verzorging hebben.

De oprichtster van ARIE is Mevrouw Lucia Tola, die nog steeds op puur vrijwillige basis leiding geeft aan ARIE. Zij wordt bijgestaan door medische specialisten, therapeuten en assistenten in de behandeling van de kinderen. Verder is er een team van 75 enthousiaste vrijwilligers dat al het niet-medische werk doet.

Na een pril begin in een geleende garage, beschikt ARIE nu over een Medisch Centrum in La Molina en vier poliklinieken in achterstands wijken van Lima. Meer dan 5,000 kinderen met een handicap worden wekelijks behandeld. Er wordt een grote verscheidenheid aan behandelingen en therapieen, allen op poliklinieke basis aangeboden.

Beleidsplan

Download hier ons beleidsplan.

Download hier de begroting over 2017 tot en met 2019.

Foto 1.jpg
Klik om te vergroten
Foto 3.jpg
Klik om te vergroten